Team

De mensen van het team

Bastiaan Weijers

Mijn naam is Bastiaan Weijers, 27 jaar en woonachtig in Utrecht. Naast studeren aan de UU werk ik als developer voor een consultancy bureau en een training & adviesbureau. De talen die daar gebruikt worden zijn PHP en Ruby on Rails.
Ik hoop binnen het project zowel aan de technische als de conceptuele kant actief mee te kunnen doen. Daarnaast wil ik kennis uit de praktijk hier gaan toepassen en vice versa opgedane kennis hier gaan toepassen in de praktijk.

Glenn Stewart

Mijn naam is Glenn Stewart. Ik ben 20 jaar, woon in Utrecht en derdejaars Informatica student. Naast mijn studie hou ik me graag bezig met muziek, in mijn geval gitaar.
Dit project zal mijn eerste ervaring zijn van werken in een grotere groep mensen en het hebben van een opdrachtgever. Ik hoop daarom veel technische en sociale ervaring op te doen die ik later weer kan gebruiken. Ik hoop dat het een gezellig project wordt en we met ons systeem kunnen bijdragen aan de leerproces van studenten.

Coen Boot

Ik ben Coen Boot, een 20-jarige derdejaars student Informatica & Wiskunde. Als bijbaan werk ik bij een klein softwarebedrijfje tussen Ede, de plaats waar ik woon, en Veenendaal, waarbij ik zelfstandig of in teamverband software-projecten ontwikkel of uitbreid.

Tijdens dit project hoop ik om als groep een zo goed mogelijk eindresultaat neer te zetten: een gebruiksvriendelijke analytics service, waarmee zowel docenten als studenten hun prestaties kunnen verbeteren.

Joost Besseling

Mijn naam is Joost Besseling, 21 jaar en derdejaars student Wiskunde en Informatica. Naast het software project, ben ik nu ook bezig met het schrijven van mijn scriptie in de wiskunde.

Ik hoop dat we met zijn allen een prachtig product neer kunnen zetten waar docenten en studenten het leerproces mee kunnen verbeteren. Daarnaast hoop ik te leren hoe te werken in grotere groepen.

Wouter ten Bosch

Ik ben Wouter ten Bosch, en ik ben derdejaars student Informatica. Naast mijn studie werk ik als student-assistent aan onder meer de Betaplanner. Dit project vind ik interessant omdat ik denk dat er met de inzet van ict-middelen in het onderwijs nog veel verbeterd kan worden.

Learning analytics is een relatief onbekend concept, en dit kunnen we inzetten om het onderwijs aan de UU te verbeteren op een nieuwe manier. Ik hoop in dit project te leren over het werken in grotere (Scrum) teams.

Richard Versteeg

Ik ben Richard Versteeg, 20 jaar oud en ben een derdejaars student Informatica. Naast mijn studie ben ik momenteel studentassistent en ben ik een echte series fanaat. Ik vind dit project interessant omdat we gaan leren en ervaren hoe het werken in grotere teams is en hoe je aan de slag gaat in een onbekend domein. Daarnaast spreekt het concept van learning analytics mij erg aan omdat het ons in staat stelt het onderwijs met behulp van ICT mogelijk te gaan verbeteren. Ik hoop dat ons project uiteindelijk de student meer inzicht gaat geven in zijn of haar leerprocessen en docenten meer inzicht te geven in de effecten van het onderwijs dat ze geven.

Bas van Rooij

Ik ben Bas van Rooij, 20 jaar en derdejaars student Wiskunde en Informatica. Dit project spreekt mij aan omdat ik denk dat de ICT in het onderwijs nog veel verbeterd kan worden en door dit project hoop ik daar aan bij te dragen. Daarbij hoop ik ervaring op te doen met het ontwikkelen van software in een groter team. Verder ben ik op dit moment bezig met mijn Wiskunde bachelor scriptie. Naast mijn studie werk ik als student-assistent bij de Betaplanner.

Arian van Putten

Hoi, Ik ben Arian en ik ben een 21-jarige derdejaars informatica student. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met Haskell en verwante talen en naast mijn studie heb ik nog een bijbaantje als Scala en Python programmeur.

Ik hoop tijdens dit project te kunnen bijdragen aan het meer inzichtelijk maken van hoe je als student er voor staat tijdens je studie.

Patrick Sonsma

Hoi! Ik ben Patrick en ook ik ben een derdejaars student informatica en 20 jaar oud. Praktijk ervaring op het gebied van informatica heb ik vrijwel niet en dus verwacht ik veel te leren over het werken in een grote groep (met scrum) en met een opdrachtgever. Verder hoop ik dat we aan het eind van dit project een mooi product hebben gemaakt dat gebruikt gaat worden om het onderwijs op de universiteit te verbeteren en dat we kunnen terugkijken op een gezellige en leerzame tijd.