Scoren met Sporen

Laurens van der Beek
Product Owner
Ik vind het erg interessant om aan dit project mee te kunnen werken, aangezien ik nog niet zoveel ervaring heb in het werken met een grote groep. Ook heb ik niet eerder aan een game van dit formaat gewerkt, dus dit lijkt me ook een leuke en leerzame ervaring.

Ivor van der Hoog
Scrummaster

Midas Schonewille
Coach
Het lijkt me hartstikke leuk om met deze groep aan dit project te werken. Zelf heb ik redelijk wat programmeerervaring, maar niet met het structureren van grotere programma's en games. Ik hoop dan ook veel te leren van de komende weken. Ook ben ik aangewezen als coach in de eerste periode, dus ik hoop nog wat extra te kunnen leveren bij het begeleiden van mijn projectgenoten.

Menno Kain
Contactpersoon ICT
In erg grote groepen heb ik nog nooit gewerkt, maar ik weet zeker dat dit project goed gaat komen en we er een leuke tijd van kunnen maken. In het project ben ik het contactpersoon voor ICT persoon, maar eigenlijk ben ik natuurlijk ook gewoon een developer. Ik hoop dat we uiteindelijk een leuk eindresultaat kunnen neerzetten en waarschijnlijk weten we dan ook meteen hoe het is om in een grote groep te werken. Ach ja, het komt goed!

Daniƫl Stekelenburg
Developer
Ik heb weinig ervaring met het werken in zo'n grote groep. Ook het ontwikkelen van een game is een nieuwe ervaring voor me. Ik weet zeker dat ik hier veel van zal leren!

Dirk de Meij
Artist
Ik ben Dirk de Meij een 3e jaars student aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Als stagiair ben ik bij dit project de ondersteuning op het gebied van game art. Ik heb er veel zin in. en hoop dat we een mooi project mogen af leveren met deze groep.

Erik Torck
Developer
De meeste grote projecten bestonden tijdens mijn studie uit 3-6 man. Dat was goed te overzien en ik hoop dat we veel leren over goed parallel samenwerken. Ik heb minder met design aspecten, documentatie en patterns, maar vind vooral Unit Testing, Netwerk, Concurrency en Security opdrachten leuk om te doen. Ik kijk erg uit naar de competenties van de mede studenten en de conventies van coderen. Ook ben ik benieuwd wat we kunnen bereiken met onze mankracht en ik denk dat het 'Scoren met Sporen' project daar uiterst geschikt voor is om dat te testen.

Frank Toonen
Developer

Harry Boonstra
Artist
Mijn naam is Harry Boonstra. Ik ben een derdejaars student bij het Deltion College als game artist. Voor mijn stage werk ik mee aan het project als 2D/3D artist, en speel ik ook een kleine rol in de game design. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een mooi project kunnen maken.

Tim Baanen
Developer
Ik ben altijd al gefascineerd geweest door grote samenwerkende systemen zoals het nederlandse spoor. Daarom vind ik het fantastisch om aan dit project mee te werken. Mijn ervaring met grote softwareprojecten lijkt mij een nuttige toevoeging voor het team.

Toby Rufinus
Developer
Ik vind gamen en programmeren erg leuk, en de combinatie daarvan - het programmeren van games - nog leuker. Tot nu toe vond ik het leukste onderdeel van de studie dan ook het introproject, waar we ook in groepjes een game hebben gemaakt. Ik kijk daarom erg uit naar dit project, waar we in een nog groter team vast en zeker een mooi spel zullen maken. Ik hoop van dit project veel te leren, en dat we een leuke tijd tegemoet gaan.

Tom Freijsen
Developer