UGO’s on fire

UGO’s on fire, your product is finishing. UGO’s on fire, your product is finishing. LAlaLAlaLAlaLA. Zelfs in de laatste stress weken zit de stemming er goed in. Dit is de laatste sprint waar we nu in bezig zijn. DiagnostiGO ziet er steeds beter uit, steeds meer een af product waar doktoren iets van kunnen leren. Er zijn heel veel kleine maar ook grote dingen gebeurt. Een beetje te veel om allemaal op te noemen. Een paar kern dingen waren de nieuwe assets erin zetten, zodat DiagnostiGO een nog mooiere look heeft. Ook is het labonderzoek nu helemaal af en alle functionaliteiten die we er in wilden hebben, zijn nu toe gevoegd.

Maar wat er de laatste week vooral belangrijk was; een nummer. Welk nummer vraagt u zich nu af? Het nummer van het aantal issues op de issue tracker. Hierop houden wij bij wat er nog precies moet gebeuren. Om de zoveel tijd loopt een van ons door het hele programma heen en zoekt weer naar nieuwe issues. Hoe klein ze ook mogen zijn. Dit getal gaat dus steeds naar beneden en dan weer omhoog. Toen ik begon stond hij op 28 en nu is het alweer naar beneden naar 23. Dus of mijn groepsproject genoten zijn heel goed aan de slag of ik schrijf heel langzaam een blog. Laten we maar van het eerste uitgaan.

eastergg
Dit was het mooie scherm dat je te zien kreeg als je bepaalde knoppen in combinatie aan klikte. Let wel: Alle logo’s draaiden rond.

Sommige van ons zijn zelfs zo goed bezig dat ze het tijd vinden om onze stempel te drukken op DiagnostiGO. Je kan wel zeggen dat die persoon zich als een paashaas gedroeg. Zo goed verstopte hij de easteregg. Alleen met de uiterste precisie is het te vinden. Maar als je het vindt en weet aan te zetten is het glorieus. Een bedankje aan ons van ons. Beter kan haast niet. Maar in al onze professionaliteit hebben we de paashaas toch teleur moeten stellen, het is er weer uit gehaald maar gelukkig hebben we wel een mooi aandenken.

Maar terug komend op het mooie getal, op hoeveel zou het nu staan? Waaat weer op 29. Pffff gelukkig houden we de stemming positief met een ander soort nummer: UGO’s on fire, your product is finishing. UGO’s on fire, your product is finishing. LAlaLAlaLAlaLA.

 

UGO’s on fire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *