Terrific Trailer Time!

Dezse week zijn er op de website twee nieuwe pagina’s te vinden! Deze gaan over het Spelverloop en de CMS van DiagnostiGO. Hier vind je meer informatie over de game en hoe het maken van een casus bewerkstelligd wordt.

Helaas is de game zelf nog niet publiek beschikbaar, hiervoor zal je nog even geduld moeten hebben! Nog een weekje en dan levert UGO de broncode aan het UMC en QLVR. Van daar uit zal er nog een hoop aan gewerkt worden voordat de game daadwerkelijk in gebruik gaat.

Ook is er deze week in vliegende vaart een trailer gemaakt. De trailer introduceert DiagnostiGO terwijl je met een ontspannend jazzmuziekje achterover kan hangen. Als je deze aan al je vrienden en familie laat zien worden we bij UGO heel blij! (met name Alex. Alex heeft er bloed, zweet, en tranen ingestoken.)

 

UGO gaat nu aan de slag met de laatste loodjes. De komende week zal er tot de uiterste hoekjes en gaatjes gepoetst en gepolijst worden totdat de game van alle kanten blinkt. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de nieuwe webpagina’s en de trailer!

 

 

Terrific Trailer Time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *