Team

Wouter van ’t Hof

Wouter is 24 jaar en zit in het derde jaar van de studie Gametechnologie. Zijn interesse ligt in het gebied van de kunstmatige intelligentie. Automatische systemen en zelflerende machines wekken zijn interesse en hij wil hier in de toekomst mee gaan werken. Daarnaast vindt Wouter het leuk om te puzzelen en raadsels op te lossen. Wouter zit daarom ook vaak met een rubikscube in zijn handen. Verder is Wouter een gamer, waar zijn competitieve aard sterk naar boven komt.

Emile van Krieken

Emile is 20 jaar en zit in het derde jaar van de studie Informatica. Zijn interesse ligt in het gebied van de kunstmatige intelligentie en de politiek. Machine Learning en Data analyse wekken zijn interesse en hij wil hier in de toekomst mee gaan werken. Daarnaast vindt Emile het leuk om muziek te maken en politieke boeken te lezen die de wereld afkraken. Emile ligt daarom ook vaak met zijn e-reader in zijn handen boos te zijn op de wereld in zijn bed. Verder is Emile geen gamer, waardoor zijn samenwerkende aard sterk naar boven komt.

Alex van der Werff

Alex is 20 jaar en zit nu in het derde en laatste jaar van de studie Gametechnologie. De studie heeft hem al veel geleerd waardoor hij langzamerhand een steeds meer ervaren programmeur wordt. Vele onderwerpen binnen de informatica vindt hij interessant, waaronder het coderen van programma’s, security in (computer)systemen en webtechnologieën. Naast studeren houdt hij zich bezig met het kijken van films, af en toe gamen en met vrienden afspreken. Verder vindt hij het belangrijk dat overal waar hij is een opgewekte, positieve sfeer aanwezig is, en hij stopt hier met plezier ook zelf de nodige energie in.

Arjan Schimmel

Arjan zit in zijn laatste jaar van Gametechnologie. Hij is 23 jaar en zijn interesses binnen het vakgebied blijven niet beperkt tot een onderwerp, maar als hij toch een keuze moet maken is het wel in de game development. Tijdens zijn studie heeft hij ook de minor Game Design aan de HKU gedaan, waar zijn interesse hierin alleen maar sterker is geworden. Naast de studie is Arjan ook actief bij A-eskwadraat. Dit is de studievereniging van oa Gametechnologie. Hierbij organiseert hij graag activiteiten en geniet hij ook van een feestje. Ook blijft gamen een activiteit die Arjan graag doet. Tijdens dit project gaat hij ervoor zorgen dat er genoeg koffie wordt omgezet in goede code.

Victor Voorhuis

Victor is 21 jaar en zit ook in zijn derde en laatste jaar van Game Technologie. Victor vult zijn dagen met studeren, games maken, series kijken en muziek maken. Hij houdt van dingen creëren: hoe groter, hoe beter. Victor werkt inmiddels al een paar jaar aan zijn eigen game engine en maakt momenteel in zijn vrije tijd een game waarin je samen met andere mensen online muziek kan maken. Victor is ervan overtuigd dat games een kunstvorm zijn en dat we pas net beginnen met ontdekken wat we allemaal met games kunnen. Hij hoopt later heel veel unieke games te mogen maken.

Luca Scalzotto

Luca is 20 jaar en zit in zijn derde jaar van Gametechnologie. Naast zijn studie werkt hij parttime als software developer, en ook in zijn vrije tijd programmeert hij graag aan zijn hobbyprojecten. Naast software werkt hij ook graag met hardware zoals Arduino en Raspberry Pi. Als Luca na al dat programmeren en knutselen dan even wil ontspannen gamet hij graag, vaak tot in de kleine uurtjes. Hij hoopt dan ook later van games zijn werk te kunnen maken, en misschien zijn eigen game studio op te kunnen richten.

Herman Groenenboom

Herman is een wannabe gameontwikkelaar met een smaakje. Met projecten zoals E3-ganger Please Be Nice :( en Drie in Balans voor Aegon heeft hij zich al enigszins in de game-industrie gevestigd. Als hij zijn vierkante ogen van de computer af weet te wenden wil hij nog wel eens zijn accordeon oppakken om een zigeunerdeuntje te spelen.

Jack van der Drift

Jack is 21 jaar oud en zit in zijn derde en als het goed gaat laatste jaar van de studie Game Technologie. In zijn vrije tijd speelt Jack als hij op tijd thuis is badminton, zo niet moet hij maar verplicht een spelletje doen. Voor de rest maakt Jack graag programma’s die functies hebben, zo is Jack ook bezig met een ander programma voor het UMC wat ze willen gaan gebruiken bij traumaopvang, dit doet Jack samen met een geneeskunde student.

Kevin Oosterlaak

Kevin is 21 jaar en zijn derde jaar van de opleiding Game Technologie. In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes en vindt hij het leuk om zo nu en dan met zijn vrienden rond te hangen. Af en toe kijkt hij ook graag naar films en series en leest hij soms wat strips.